Salata cu migdale

Salata cu migdale
Migdalele sunt bogate in vitamine si minerale. Ele contin in special vitamin E, vitaminele din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Studiile arata ca 20-25 de migdale consumate zilnic acopera 35% din necesarul de vitamina E. Migdalele si legumele ofera, impreuna, o masa sanatoasa si hranitoare.

Pentru salata cu migdale avem nevoie de:
1. Legume de sezon - varza alba, varza rosie, ardei gras, morcov, ceapa
2. Migdale
3. Patrunjel verde

Separat, se prepara un dressing din doua linguri de ulei de masline si zema stoarsa de la o lamaie potrivita. Se spala si se taie legumele, se amesteca, se potriveste salada de sare, se adauga dressingul si se lasa o jumatate la frigider. Se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.

Votati articolul

Salata cu migdale
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =