Salata cu avocado si piept de pui

Data | 00 0000
Aceasta salata de avocado se poate caracteriza in doua cuvinte: usoara si gustoasa. Diversifica meniul, combina aromele si culorile si prepara cu incredere aceasta salata racoritoare.
Nu stiu daca ai incercat pana acum salata cu avocado, insa iti pot spune ca e foarte gustoasa. Este ideala vara cand iti doresti ceva rapid de preparat!
Cu un continut ridicat de grasimi sanatoase si fibre, avocado este unul dintre alimentele care merita inclus in dieta ta. Este bine sa il consumi imediat dupa taiere pentru ca altfel se va innegri daca nu este stropit cu zeama de lamaie. Poate fi consumat in salate sau sosuri.
Este bogat in potasiu si este astfel benefic pentru sanatatea inimii.
Ingrediente:
- 1 avocado;
- un piept de pui la gratar;
- 1 rosie;
- o salata verde;
- suc de lamaie;
- ulei de masline;
- telemea de vaca;
- patrunjel.
Cum se prepara salata cu avocado:
Avocado se curata de coaja, se indeparteaza samburele iar miezul se taie cubulete. Salata verde se spala bine si se rupe bucati, pieptul de pui la gratar, rosia si branza se taie cubulete mai mari.
Toate ingredientele se pun intr-un bol incapator si se stropeste salata cu ulei de masline, suc de lamaie si se adauga sare si piper dupa gust.
Se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Se lasa la rece cateva minute pentru a se imbina aromele. Nu te mai saturi de ea!
Cu un continut ridicat de grasimi sanatoase si fibre, avocado este unul dintre alimentele care merita inclus in dieta ta. Este bine sa il consumi imediat dupa taiere pentru ca altfel se va innegri daca nu este stropit cu zeama de lamaie. Poate fi consumat in salate sau sosuri.
Este bogat in potasiu si este astfel benefic pentru sanatatea inimii.
Ingrediente:
- 1 avocado;
- un piept de pui la gratar;
- 1 rosie;
- o salata verde;
- suc de lamaie;
- ulei de masline;
- telemea de vaca;
- patrunjel.
Cum se prepara salata cu avocado:
Avocado se curata de coaja, se indeparteaza samburele iar miezul se taie cubulete. Salata verde se spala bine si se rupe bucati, pieptul de pui la gratar, rosia si branza se taie cubulete mai mari.
Toate ingredientele se pun intr-un bol incapator si se stropeste salata cu ulei de masline, suc de lamaie si se adauga sare si piper dupa gust.
Se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Se lasa la rece cateva minute pentru a se imbina aromele. Nu te mai saturi de ea!
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.