Mancare de mazare de post

Data | 00 0000
Pentru cei care tin postul, urmeaza o dieta sau sunt vegetarieni,
aceasta mancare pastreaza aromele de acasa. Se face rapid si, cu
siguranta, se mananca la fel.
Ai nevoie de:
1 ceapa
800 g mazare (proaspata sau din conserva)
2 morcovi
1/2 ceasca telina cubulete
4-5 linguri pasta de tomate
2 rosii
1 legatura de marar
sare si piper, dupa gust
Ceapa se toaca si se pune la fript intr-o cratita, cu putin ulei. Cand isi schimba culoarea se adauga radacinoasele taiate sau date pe razatoare si rosia taiata felii; in 15 minute se adauga si mazarea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba 30 de minute. Spre final se adauga pasta de tomate, se potriveste de sare, piper si se presara mararul.
Pofta buna!
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.