Trandafirul chinezesc infloreste tot anul

Trandafirul chinezesc infloreste tot anul
Trandafirul chinezesc este unul din cei mai raspanditi arbusti de apartament. Daca este tinut intr-un spatiu luminos si incalzit, trandafirul poate inflori pe toata perioada anului.

Aceasta planta este indragostita de soare, dar ai grija sa nu exagerezi cu orele de plaja, soarele puternic de la amiaza ii poate provoca arsuri pe frunze. Un loc in care soarele bate cateva ore pe zi este perfect pentru un trandafir.

Si mai sensibil este la frig. Cum temperatura a scazut sub 15 grade, chiar si numai timp de cateva ore, frunzele se vor ofili si vor incepe sa cada.

Trandafirului ii priesc si tratamentele cosmetice anuale, ceea ce inseamna tunderea coroanei. Aici nu exista o regula, il poti cheli, ii poti lasa codite sau poti alege stilul "sauvage". in toate variantele, trandafirul va fi incantat si in anul urmator va inflori abundent si isi va completa pletele cu un rand nou-nout de lastari si frunze proaspete.

Votati articolul

Trandafirul chinezesc infloreste tot anul
Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =