Stickere decorative

Stickere decorative
Cu ajutorul stickerelor decorative putem crea o ambianta placuta in orice incapere. Bineinteles, trebuie sa alegem un decor potrivit cu ambianta intregului spatiu.
Dupa ce ne-am hotarat la modelul potrivit, trebuie sa alegem locul unde vom lipi stickerul, cel mai adesea acolo unde exista un spatiu larg si gol. Pentru a vedea daca am ales cel mai potrivit loc asezam provizioru stickerul, eventual cu ajutorul unui scotch de hartie. Desfacem apoi partea de sus a stikerulului si il lipim de perete mai intai provizoriu pentru a ne asigura ca este pozitionat drept si fara cute, lipind-ul apoi definitiv cu ajutor palmei, sau o carpa moale, racleta, sau chiar un card bancar. Continuam sa desfacem treptat partea de hartie de pe verso in acelasi timp lipind de perete partea decorativa. Operatiunea este identica si in cazul stickerelor cu folie de transfer - in acest caz folia de transfer se pastreaza pana la finalizarea lipirii totale de perete. Astfel, camera noastra capata un aspect vesel si placut.

Votati articolul

Stickere decorative
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 + 5 =