Vrei sa iti cumperi o casa? Vino sa te informezi!

Vrei sa iti cumperi o casa? Vino sa te informezi!
Incepand cu 13 Septembrie 2015, persoanele interesate sa cumpere o casa vor putea asista la prezentari live de ansambluri rezidentiale in cadrul evenimentului ImoConnect. De asemenea, vor primi consultanta in domeniul financiar, juridic si sfaturi avizate, pentru achizitia unei case. Totul gratuit.
Una dintre problemele recunoscute ale pietei imobiliare autohtone este lipsa de transparenta. In ciuda dezvoltarii mediului online, dificultatea de a obtine informatii clare, concrete, despre o anumita proprietate imobiliara persista in randul persoanelor interesate sa cumpere. Lipsa timpului si distantele deloc de neglijat sunt alti factori care influenteaza negativ posibilitatea obtinerii de informatii avizate.

Tocmai pentru a elimina aceste inconveniente, incepand din toamna, vor fi organizate o serie de evenimente sub numele ImoConnect, in cadrul carora bucurestenii aflati in cautarea unei case se vor putea familiariza mai îndeaproape cu oferta disponibila in piata, discutand direct cu dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale.

Totodata, potentialii cumparatori vor avea ocazia sa interactioneze cu specialisti in consultanta financiara si juridica, pentru a se documenta cu privire la aspectele tehnice ale incheierii unei tranzactii. Nu in ultimul rand, la ImoConnect vor participa si producatori de mobila, obiecte sanitare, decoratiuni si finisaje interioare, care vor oferi solutii in materie de amenajare interioara.

Evenimentul ImoConnect va avea loc in fiecare duminica, prima editie fiind programata pentru data de 13 Septembrie 2015 incepand cu ora 12:00. Adresa de desfasurare a evenimentului ImoConnect este in Centrul Vechi al Bucurestiului, Str. Blanari nr.12. Participarea la eveniment este libera, dar locurile pot fi limitate in functie de disponibil.

Sursa: Comunicate Mediafax
Foto: pixabay.com

Votati articolul

Vrei sa iti cumperi o casa? Vino sa te informezi!
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 2 =