Cum sa faci din canapea, punctul central al sufrageriei

Cum sa faci din canapea, punctul central al sufrageriei
Modul in care este aranjata canapeaua poate schimba total aspectul unei incaperi. Daca vrei sa schimbi ceva in living si nu dispui de un buget prea mare, redecorarea canapelei este locul din care trebuie sa incepi.

Cand vine vorba de aspect, pana si cele mai mici schimbari sunt observabile si fac diferenta. Pentru un buget extrem de mic, schimba numai cateva elemente decorative in jurul canapelei si adauga o perna decorativa.

Daca te-ai saturat de culorile neutre sau de eterna combinatie clasica de alb-negru, alege culori cat mai indraznete: rosu-verde, galben pai – violet, turcoaz. Pentru o transformare si mai mare, vopseste in culori putrenice partile de lemn sau metal ale canapelei; adauga apoi aceleasi culori in cateva accente decorative – perne, un mic tablou pe perete sau un pled multicolor.

Pentru un stil natural si clasic, alege o paleta de culori neutre sau nude, la care sa asortezi decoratiuni in nuante mai puternice, pentru a crea un constrast interesant.

In cele din urma, poti alege pentru un stil decorativ specific unei anumite zone. Fie ca e vorba de Grecia, Mexic sau modelele traditionale romanesti, acestea trebuie sa se regaseasca pe cateva decoratiuni din jurul canapelei - perne, pled, pictura.

Votati articolul

Cum sa faci din canapea, punctul central al sufrageriei
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 1 comentarii

Gabriela Design Interior 18 Februarie 2014
Foarte util acest articol.Va urmaresc in continuare.

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 3 =