Salata de primavara

Salata de primavara
Nutritionistii recomanda consumul zilnic de legume atat persoanelor sanatoase cat si celor care sufera de diverse afectiuni. Se stie faptul ca prin preparare termica isi pierd o parte din nutrienti, din acest motiv este bine sa le consumam proaspete.
Pietele sunt pline de verdeturi, asa ca de ce sa nu profiti de ele? Ceapa verde, salata verde, ridichile, spanacul, leurda, patrunjelul sau mararul nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic. Combina-le in salate, "joaca-te" cu arome si texturi si pregateste un dressing aromat cu verdeturi proaspete. In functie de preferinte, poti adauga sau renunta la anumite ingrediente.

Astazi iti prezentam o salata plina de vitamine, minerale si fibre care poate fi consumata la pranz sau la cina:

Ingrediente:

- 1 legatura de ridichi;
- 2 fire de ceapa verde;
- 1 salata verde;
- 150 g branza feta;
- ulei de masline;
- 3 rosii cherry;
- sare si piper.

Cum se prepara salata de primavara:

Ceapa verde si branza feta se toaca marunt iar salata se rupe fasii. Ridichile feliate si rosiile cherry se pun intr-un bol alaturi de celelalte ingrediente. Apoi se adauga uleiul de masline si se condimenteaza salata cu sare si piper dupa gust.

Si pentu ca organismul are nevoie nu doar de vitamine si minerale ci si de proteine, poti adauga in salata de primavara si fasii subtiri de carne de pui la gratar. Astfel, va fi mult mai satioasa.

Pofta buna!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =