Cum se face stufatul de pui

Cum se face stufatul de pui
Stufatul de pui este o mancare satioasa si aromata, un preparat de duminica ce poate fi servit alaturi de prieteni sau cu familia.

Pentru stufatul de pui avem nevoie de:
- pulpe dezosate
- cateva legaturi de ceapa verde
- cateva legaturi de usturoi verde
- cateva rosii mari si zemoase
- condimente: piper, sare
- ulei
- orez basmati (pentru garnitura)

Pulpele de pui crestate ca sa fie patrunse usor se sareaza si se prajesc in putin ulei, pe o parte si pe alta. Cand au capatat o crusta subtire se scot si se adauga in tigaie ceapa si usturoiul taiate marunt. Se adauga rosiile fara pielite, se adauga dafin, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Dupa aproximativ cinci minute intr-un vas termorezistent se aseaza pulpele de pui, se toarna deasupra amestecul din tigaie si se mai da la cuptor inca 10-20 de minute. Se orneaza la final cu patrunjel verde si se serveste fierbinte, cu garnitura de orez.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 1 =