Salata de fasole verde cu marar
Data | 00 0000
Se poate prepara din fasole proaspata sau de la conserva; gustul e la
fel de aromat si puternic, mai ales din cauza mararului. Daca e
servita cu crutoane si ceva seminte presarate deasupra, poate deveni
un fel de mancare la o masa festiva.
1 kg fasole
3 catei de usturoi
50 ml otet
100 ml apa
100 ml ulei
1 legatura de marar
sare si piper dupa gust
Se pune apa la fiert, timp in care se curata fasolea, daca e cazul, se spala mararul si se toaca marunt; se procedeaza la fel cu usturoiul. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga sarea si fasolea (iarasi, daca e cazul). Dupa ce a fiert, fasolea se scoate, se aseaza in salatiera, se adauga usturoiul, apa, otetul si uleiul si se amesteca bine. La final se potriveste de sare si piper, se presara mararul si se mai amesteca o data.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.