Salata de cus-cus cu patrunjel
Data | 00 0000
Este o salata simpla si sanatoasa, bogata in vitamina C, care se
prepara in mai puti nde 30 de minute. Cine doreste un gust mai
puternic, poate adauga si sucul de la o lamaie verde. Salata se poate
servi ca atare sau ca garnitura la pui pe gratar sau peste.
Ai nevoie de:
250 g cuscus
1 legatura patrunjel
1 lingurita coriandru
1 ceapa
1 lamaie (zeama)
1 castravete
30 g seminte de floarea soarelui
30 g seminte de susan
3-4 linguri ulei
sare si piper, dupa gust
Preparare:
Cuscus se acopera cu multa apa clocotita si se lasa la inmuiat pentru 10 minute.
Separat, se curata castravetele de coaja si se feliaza subtire, la fel
si ceapa. Semintele se prajesc putin in tigaie, fara ulei. Patrunjelul
se toaca marunt si se amesteca cu celelalte ingrediente. La final se
adauga cuscusul si se lasa sa stea o jumatate de ora, ca sa se
amestece aromele.
Se serveste la temperatura camerei.
Pofta buna!
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.