Retete fenicul: Cum se prepara feniculul

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul
Feniculul este o leguma deosebit de sanatoasa, desi destul de putin folosita in bucataria noastra. Are proprietati antiseptice, diuretice, antiinflamatorii, sedative si analgezice. Ajuta in problemele de balonare si digestive, la eliminarea toxinelor si calmeaza tusea. Se poate consuma crud sau gatit.

In magazin, cauta bulbi mici, de culoare verde deschis, care nu au pete si sunt tari la atingere – toate aceste semne arata ca sunt proaspeti.

Atat bulbul cat si tulpina unui fenicul pot fi folosite ca ingredinte in diferite preparate.

Se taie partea dinspre radacina si frunzele si, ca la varza, se indeparteaza foile exterioare care formeaza bulbul de fenicul. Se fierbe in apa sarata pentru 15 minute sau pana cand devine fraged. Este un excelent ingredient pentru supe.

Feniculul se mai poate consuma si crud, in combinatie cu frunze de salata sau stropit cu zeama de lamaie.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 53 voturi.

Comentarii 1 comentarii

annorsbor 25 Mai 2022
Xqxarm https://newfasttadalafil.com/ - Cialis Lnplug Qnqgno It is colorless and odorless. cialis generic best price cialis y la comida https://newfasttadalafil.com/ - cialis professional ideal levitra dosage Vkdwsr

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =