Fulgi de ovaz cu miere si capsuni

Data | 00 0000
Ovazul este o cereala fara gluten, sursa buna de proteine, fier,
magneziu, contine antioxidanti si regularizeaza cantitatea de zahar
din sange. Aceasta reteta este una clasica, o idee perfecta de
mic-dejun sanatos si rapid. Capsunile se pot inlocui cu orice alt
fruct preferat sau de sezon.
Ai nevoie de:
50 g fulgi de ovaz
300 ml apa
4 linguri iaurt
4 linguri miere
fructe: capsune, afine, zmeura, visine, ananas, etc
Preparare:
Apa se pune la fiert cu putina sare, se adauga fulgii de ovaz si se
lasa sa fiarba la foc mic, timp de 5 minute. Cand sunt gata, se aseaza
intr-un castron, se amesteca iaurtul, se aseaza deasupra fructele si
apoi se picura mierea.
Pofta buna!
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.