Crema de smochine, curmale si stafide

Data | 00 0000
Aceasta crema este o varianta mai sanatoasa a clasicei inghetate, insa
poate fi consumata si iarna.
Ingrediente:
130 g smochine
130 g curmale
130 g prune uscate (fara samburi)
100 g stafide
3 lingurite zeama de lamaie
3 linguri nuci pisate
10 g frisca
optional: piscoturi sau buscuiti
Preparare:
Prunele, smochinele si stafidele se lasa intr-un castron cu apa, sa se
inmoaie peste noapte. A doua zi se mixeaza cu blenderul, alaturi de
curmale; se incorporeaza nucile pisate si sucul de lamaie.
Crema astfel obtinuta se aseaza in straturi cu piscoturi sau biscuiti si se decoreaza cu frisca. Se serveste rece sau la temperatura camerei.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.