Prajitura cu foi de napolitane si crema de cacao

Data | 00 0000
Esti in cautarea unei retete simple? Iti propunem astazi un desert de nerefuzat, un desert ideal pentru gospodinele incepatoare. Vezi mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru aceasta reteta!
Usor de pregatit, prajitura cu foi de napolitane si crema de cacao este un desert greu de refuzat. Nu cred ca mai trebuie sa va spun cat este de buna aceasta prajitura.
Ingrediente:
- 1 pachet de foi de napolitane;
- 1 pachet de unt;
- 22 linguri de apa;
- 3 linguri de cacao;
- 22 linguri de zahar;
- 8 linguri faina;
- 250 g nuca macinata sau migdale;
- esenta de rom (optional).
Cum se prepara prajitura cu foi de napolitane:
Intr-o cratita amestecam zaharul cu cacaua si adaugam treptat cele 11 linguri de apa. Dam focul mic.
Separat, intr-un bol incapator, punem 8 linguri de faina cu celelalte 11 linguri de apa si amestecam bine cu telul pentru a nu se forma cocoloase. Adaugam treptat aceasta compozitie pentru crema din cratita. Amestecam continuu pentru a nu se lipi. La final punem esenta de rom si nuca macinata.
Montarea prajiturii se face astfel:
Punem pe o tava prima foaie de napolitana, intindem putina crema, punem a doua foaie de napolitana, urmeaza iar cateva linguri de crema, a treia foaie de napolitana, intindem crema ramasa si deasupra punem ultima foaie.
Infoliem prajitura cu foi de napolitane si punem o greutate deasupra. O lasam la frigider peste noapte, apoi o putem taia patratele sau romburi.
Pofta buna!
Sursa foto: kochecke.at
Ingrediente:
- 1 pachet de foi de napolitane;
- 1 pachet de unt;
- 22 linguri de apa;
- 3 linguri de cacao;
- 22 linguri de zahar;
- 8 linguri faina;
- 250 g nuca macinata sau migdale;
- esenta de rom (optional).
Cum se prepara prajitura cu foi de napolitane:
Intr-o cratita amestecam zaharul cu cacaua si adaugam treptat cele 11 linguri de apa. Dam focul mic.
Separat, intr-un bol incapator, punem 8 linguri de faina cu celelalte 11 linguri de apa si amestecam bine cu telul pentru a nu se forma cocoloase. Adaugam treptat aceasta compozitie pentru crema din cratita. Amestecam continuu pentru a nu se lipi. La final punem esenta de rom si nuca macinata.
Montarea prajiturii se face astfel:
Punem pe o tava prima foaie de napolitana, intindem putina crema, punem a doua foaie de napolitana, urmeaza iar cateva linguri de crema, a treia foaie de napolitana, intindem crema ramasa si deasupra punem ultima foaie.
Infoliem prajitura cu foi de napolitane si punem o greutate deasupra. O lasam la frigider peste noapte, apoi o putem taia patratele sau romburi.
Pofta buna!
Sursa foto: kochecke.at
Comentarii 1 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.