Chiftele cu naut si coriandru
Data | 00 0000
Sunt o varianta vegetariana sau de post a obisnuitelor chiftele cu
carne. Gustul este puternic si aromat, iar ca valoare nutritionala
amintim ca nautul este bogat in proteine. Chiftelele de naut se
mananca alaturi de o salata de legume sau ca garnitura la orez.
300 g naut fiert sau din conserva
1 ardei capia
o mana coriandru
1 ceapa mica
4 catei de usturoi
2 felii de paine
sare si piper dupa gust
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit alaturi de usturoi feliat si ardeiul capia taiat cubulete. Dupa ce devin opace, se dau deoparte. Intr-un castron se pune nautul si se mixeaza pana devine o crema fina; in aceasta se incorporeaza ceapa, usturoiul si ardeiul. La final se ia cate o lingura de naut si se formeaza chiftele, care se prajesc in ulei. O varianta mai dietetica este coacerea lor in cuptor, intr-o tava dublata cu hartie de copt.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.