Ciorba de mazare, ideala pentru zilele caniculare

Data | 00 0000
Ciorba de mazare este un preparat de post care se poate servi inclusiv rece.
Pentru ciorba de mazare avem nevoie de:
mazare
ceapa
telina
morcov
ardei gras
ulei de masline
patrunjel verde
In oala se pune la incins putin ulei de masline, se aduaga ceapa si morcovii taiati cubulete, impreuna cu un praf de sare. Cand ceapa s-a calit si a capatat aspect sticlos, se adauga apa, legumele taiate in bucati potrivite si mazarea.
Se lasa sa fiarba la foc mic. La final, se acreste cu bors sau cu zeama de lamaie. Se adauga patrunjelul tocat. Se poate servi calda sau rece, cu iaurt.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.