Orez cu legume
Data | 00 0000
Orezul cu legume este o mancare simpla, de vara, satioasa dar fara carne. Se prepara rapid si usor.
Pentru prepararea orezului cu legume se folosesc legume de sezon - ardei gras, ardei iute, rosii, dovlecei, ceapa, fasole verde.
Alte ingrediente:
ulei de masline
usturoi
patrunjel
orez
Legumele se taie marunt si se calesc in uleiul incins. Se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit cateva minute. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare 5-7 minute. Intr-o tava se adauga orezul, se amesteca legumele, patrunjelul tocat marunt, se adauga un pahar de vin alb si se tine la cuptor inca 10 minute.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.