Orez cu legume

Orez cu legume
Orezul cu legume este o mancare simpla, de vara, satioasa dar fara carne. Se prepara rapid si usor.

Pentru prepararea orezului cu legume se folosesc legume de sezon - ardei gras, ardei iute, rosii, dovlecei, ceapa, fasole verde.

Alte ingrediente:
ulei de masline
usturoi
patrunjel
orez

Legumele se taie marunt si se calesc in uleiul incins. Se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit cateva minute. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare 5-7 minute. Intr-o tava se adauga orezul, se amesteca legumele, patrunjelul tocat marunt, se adauga un pahar de vin alb si se tine la cuptor inca 10 minute.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.43 din 5 - 7 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =