Retete de post (vegetariene) - Chiftele de legume
Data | 00 0000
O reteta simpla, vegetariana, care e potrivita pentru perioadele de
detoxifiere sau de post. Chiftelele se pot manca simple sau ca garnitura.
3 morcovi
1 mana radacina patrunjel taiata cubulete
5 cartofi
1 mana fasole fiarta
3 oua (se pot inlocui cu mucilagiu de orez)
2 linguri faina
pesmet
3 linguri ulei
sare si piper
Morcovii, radacina de patrunjel, mazarea si cartofii se fierb. Dupa ce s-au racit, se mixeaza in blender. Separat se amesteca ouale (sau mucilagiul de orez) cu faina, se incorporeaza in amestecul de legume si se fac chiftele mici cat o palma. Snitelele se dau prin pesmet si se frig intr-o tigaie cu ulei, pe gratar sau in tava de cuptor.
Se pot servi cu maioneza vegetala.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.