Retete de post (vegetariene) - Chiftele de legume

Retete de post (vegetariene) - Chiftele de legume
O reteta simpla, vegetariana, care e potrivita pentru perioadele de detoxifiere sau de post. Chiftelele se pot manca simple sau ca garnitura.

3 morcovi
1 mana radacina patrunjel taiata cubulete
5 cartofi
1 mana fasole fiarta
3 oua (se pot inlocui cu mucilagiu de orez)
2 linguri faina
pesmet
3 linguri ulei
sare si piper

Morcovii, radacina de patrunjel, mazarea si cartofii se fierb. Dupa ce s-au racit, se mixeaza in blender. Separat se amesteca ouale (sau mucilagiul de orez) cu faina, se incorporeaza in amestecul de legume si se fac chiftele mici cat o palma. Snitelele se dau prin pesmet si se frig intr-o tigaie cu ulei, pe gratar sau in tava de cuptor.

Se pot servi cu maioneza vegetala.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 4 =