Zahar cu aroma de levantica
Data | 00 0000
Gustul aromat al zaharului cu levantica se potriveste perfect cu prajiturelele ce se servesc la o ceasca de ceai sau cafea. Si desi am folosit cuvantul aroma, nu are nimic artificial. In Marea Britanie, de exemplu, un borcan de 100g de zahar cu aroma de levantica costa 5-6 lei.
Cum se prepara zaharul cu aroma de levantica? Simplu!
Cea mai simpla reteta zice sa amesteci 1/4 parte flori uscate de levantica la 1 parte zahar; pentru niste proportii exacte, avem 2 linguri de flori uscate de levantica la 230 g de zahar si amesteca. Toarna combinatia intr-un borcan de sticla, inchide bine capacul si lasa-l 1-2 saptamani (trebuei sa scuturi zilnic borcanul) ca sa traga aromele.
Dupa ce zaharul a absorbit aroma de levantica (daca te deranjeaza, poti da la o parte florile) foloseste zaharul in prajituri, biscuiti, glazuri sau limonade.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.