Branza conservata in ulei de masline

Branza conservata in ulei de masline
Branza telemea poate fi pastrata o perioada foarte lunga de timp cu ajutorul uleiului de masline. Desi reteta originala din Grecia foloseste branza feta, practic putem folosi aproape orice sortiment de branza. Branza conservata in ulei devine mai aromata si mai gustoasa, iar calitatile ei sporesc in timp.

Branza conservata in ulei, cu oregano si boia

Se taie branza cubulete. Se aseaza cu atentie intr-un borcan, alaturi de masline verzi sau kalamata si catei de usturoi. Se presara oregano dupa gust si boia dulce. Se toarna ulei de masline pana la gura borcanului si se sigileaza.

Branza in ulei cu busuioc

Branza taiata cuburi se aseaza in borcan, alaturi de frunze verzi de busuioc taiate fasii si boabe de piper. Borcanul se umple cu ulei de masline.

branza conservata in ulei de masline cu busuioc

branza conservata in ulei de masline cu busuioc

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.93 din 5 - 7 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 3 =