Pui picant - reteta asiatica

Pui picant - reteta asiatica
La pranzul de duminica, momentul cand toata familia se aduna la un loc, trebuie sa servesti o mancare pe gustul tuturor, asa cum este aceasta reteta de pui usor picant.

1 lingura sos de soia
1 lingura zahar
4 bucati piept de pui, aripi sau copane
2 linguri ulei
1 ceapa mare
2 ardei iuti (sau boia iute)
2 linguri ghimbir tocat marunt
4 catei de usturoi pisati
ceapa verde

Sosul se soia si zaharul se amesteca intr-un castronel, apoi se toarna peste carnea de pui feliata si se lasa la marinat pentru 5-10 minute.

Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie, se adauga carnea cu tot cu sos si se lasa cate 3-4 minute pe fiecare parte. sosul din tigaie se torna usor peste puiul asezat frumos pe farfurii, apoi se presara patrunjel.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 3 =