Pui picant - reteta asiatica
Data | 00 0000
La pranzul de duminica, momentul cand toata familia se aduna la un
loc, trebuie sa servesti o mancare pe gustul tuturor, asa cum este
aceasta reteta de pui usor picant.
1 lingura sos de soia
1 lingura zahar
4 bucati piept de pui, aripi sau copane
2 linguri ulei
1 ceapa mare
2 ardei iuti (sau boia iute)
2 linguri ghimbir tocat marunt
4 catei de usturoi pisati
ceapa verde
Sosul se soia si zaharul se amesteca intr-un castronel, apoi se toarna peste carnea de pui feliata si se lasa la marinat pentru 5-10 minute.
Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie, se adauga carnea cu tot cu sos si se lasa cate 3-4 minute pe fiecare parte. sosul din tigaie se torna usor peste puiul asezat frumos pe farfurii, apoi se presara patrunjel.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.