Cum se prepara uleiul de catina
Data | 00 0000
Uleiul de catina este un medicament traditional foarte bun, care
trateaza afectiunile hepatice, renale si reumatismale. In plus, acest
ulei protejeaza pielea de frig si soare, deci poate fi folosit si ca
factor de protectie solara (cu respectarea orelor de expunere).
Ai nevoie de:
250g catina uscata si macinata
500ml ulei de masline
Preparare:
Intr-o sticla de 1 litru se pun fructele de catina si uleiul de
masline, se pune dop si se lasa doua saptamani la loc calduros. Sticla
se agita in fiecare zi.
Dupa doua saptamani, uleiul astfel obtinut se filtreaza cu ajutorul unei site groase sau a unei bucati duble de tifon, se toarna in sticlute mai mici, de culoare maronie si se pastreaza la loc uscat, intunecos si racoros.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.