Top cinci flori portocalii pentru sarbatorile de iarna

Top cinci flori portocalii pentru sarbatorile de iarna
Portocaliul este culoarea in voga pentru sarbatorile de iarna. Cu ajutorul florilor poti realiza aranjamente elegante pentru o masa cu familia sau prietenii.

Gaillardia - este o planta de gradina care infloreste din iunie pana la sfarsitul lui octombrie. Se foloseste si pentru buchete cat si pentru aranjamente cu florile uscate, care isi pastreaza culorile. Rezista in gradina pe timpul iernii.

Dalia - este inalta de pana la doi metri iar florile sale se deschid intr-o multitudine de forme si culori pastelate, in functie de specie si varietate. Nu se pastreaza afara pe timpul iernii, radacinile ei se scot si se depoziteaza intr-un spatiu racoros si aerisit, invelite in hartie.

Trandafirul - una din cele mai vechi si cunoscute plante ornamentale. Exista mii de varietati, in aproape toate culorile curcubeului. Exista specii minione, cataratoare, drepte sau taratoare. Trandafirii portocalii sunt alegerea perfecta pentru a decora masa de Craciun, ei raspandesc caldura si eleganta.

Gazania - este o planta mica de gradina, cu flori galbene, rosii sau portocalii. Este o mare iubitoare de soare, infloreste pana la inceputul lunii octombrie.

Hippeastrum - mai cunoscut sub numele de "steaua cavalerului" este o planta de apartament care poate inflori chiar in preajma anului nou, daca sunt respectate anumite conditii. Trebuie lasat afara cat mai mult timp, pana cand temperatura se apropie de 4-5 grade pe timpul noptii, perioada in care se uda rar. Dupa aceea, mutati-l in casa la fereastra si udati zilnic sau la doua zile, in cateva saptamani primii boboci vor aparea.

Votati articolul

Top cinci flori portocalii pentru sarbatorile de iarna
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 1 =