Cum se curata aranjamentele din flori uscate

Cum se curata aranjamentele din flori uscate
Aranjamentele decorative realizate din flori uscate sunt frumoase si rezista mult, insa cel mai neplacut aspect este depunerea prafului pe petale si frunze. Spre deosebire de florile realizate din materiale textile sau plastice, florile uscate nu pot fi spalate; ele trebuie curatate cu grija, in mod regulat, pentru a le pastra culorile cat mai intense.

Ai nevoie de: uscator de par, pensula de pictat (are perii mai moi si mai flexibili decat o pensula pentru zugravit) si bete cu capete de bumbac.

Intinde cateva foi de ziar pe masa, pentru a proteja mobilierul. Daca e posibil, separa florile; daca sunt prinse intre ele, nu le forta – va trebui sa le cureti pe toate la un loc. Cu ajutorul pensulei si a betisorului cu bumbac, indeparteaza praful de pe frunze si din zonele vizibile ale florilor. Indeparteaza restul prafului cu ajutorul uscatorului de par, pornit la setarea cea mai mica (cu aer rece).

Pentru a pastra aranjamentul in conditie cat mai buna, pentru mai mult timp, acesta nu trebuie amplasat in incaperi neaerisite, nu trebuie expus la surse de caldura si nici in lumina directa a soarelui.

Votati articolul

Cum se curata aranjamentele din flori uscate
Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 4 =