Un alt fel de muraturi
Data | 00 0000
PICCALILLI
Ingrediente: 450 gr cepe mici, un castravete, o conopida, 250 gr gogonele, 250 gr fasole boabe fiarta, 100 gr sare, 50 gr faina, 100 gr zahar tos, 50 gr mustar, 30 gr turmeric macinat, 5 pahare (1150 ml) otet. Mod de preparare: taie legumele in bucati mici, pune-le intr-un vas, sareaza, lasa-le 24 ore, apoi scurge-le. Amesteca faina, zaharul, mustarul si turmericul si pune-le intr-o tigaie. Adauga otetul treptat, amestecand si fierbe la foc mic pana se ingroasa compozitia. Adauga legumele si fierbe la foc mic pentru 3 minute.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.