Un alt fel de muraturi

Un alt fel de muraturi
PICCALILLI
Ingrediente: 450 gr cepe mici, un castravete, o conopida, 250 gr gogonele, 250 gr fasole boabe fiarta, 100 gr sare, 50 gr faina, 100 gr zahar tos, 50 gr mustar, 30 gr turmeric macinat, 5 pahare (1150 ml) otet. Mod de preparare: taie legumele in bucati mici, pune-le intr-un vas, sareaza, lasa-le 24 ore, apoi scurge-le. Amesteca faina, zaharul, mustarul si turmericul si pune-le intr-o tigaie. Adauga otetul treptat, amestecand si fierbe la foc mic pana se ingroasa compozitia. Adauga legumele si fierbe la foc mic pentru 3 minute.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 5 =