Trufe cu rom si visine
Data | 00 0000
Sunt cele mai bune bomboane care pot fi preparate acasa si in
prepararea lor nu e nevoie de cuptor.
Ai nevoie de:
500g pesmet
200g unt sau margarina pentru prajituri
200g zahar
200g nuca pisata
150ml apa
1 lingura esenta de rom
2 plicuri zahar vanilat
3 linguri cacao
visine din visinata
50g fulgi nuca de cocos
1 lingura ulei
Cum se prepara:
Nuca macnata si pesmetul se amesteca. Din zahar, cacao si apa se face
o crema care apoi se pune la fiert pentru 5 minute. Acest amestec
fierbinte se incorporeaza in pesmet, se adauga untul, esenta de rom si
zaharul vanilat. Se incepe apoi formarea trufelor: se ia in palma cate
1 lingura de aluat, se aseaza la mijloc o visina si se formeaza o bila
care se trece apoi prin nuca de cocos (o alta varianta este zaharul
sau pudra de cacao).
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.