Trufe cu rom si visine

Trufe cu rom si visine
Sunt cele mai bune bomboane care pot fi preparate acasa si in prepararea lor nu e nevoie de cuptor.

Ai nevoie de:
500g pesmet
200g unt sau margarina pentru prajituri
200g zahar
200g nuca pisata
150ml apa
1 lingura esenta de rom
2 plicuri zahar vanilat
3 linguri cacao
visine din visinata
50g fulgi nuca de cocos
1 lingura ulei

Cum se prepara:
Nuca macnata si pesmetul se amesteca. Din zahar, cacao si apa se face o crema care apoi se pune la fiert pentru 5 minute. Acest amestec fierbinte se incorporeaza in pesmet, se adauga untul, esenta de rom si zaharul vanilat. Se incepe apoi formarea trufelor: se ia in palma cate 1 lingura de aluat, se aseaza la mijloc o visina si se formeaza o bila care se trece apoi prin nuca de cocos (o alta varianta este zaharul sau pudra de cacao).

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.79 din 5 - 7 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 4 =