Supa de pui cu taitei de casa

Supa de pui cu taitei de casa
Daca esti in pana de idei, venim in ajutorul tau cu o reteta foarte rapida: supa de pui cu taitei de casa. Vei fi uimita de gustul delicios!
Supa de pui cu taitei de casa este un remediu excelent impotriva racelii. Vezi mai jos de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta reteta si cum se prepara!

Ingrediente:

- carne de pui (spate, aripi);
- 1 ceapa;
- 2 morcovi;
- telina;
- pastarnac;
- un ardei gras;
- patrunjel proaspat;
- sare si piper.

Pentru taitei:

- 100 g faina;
- 1 ou;
- sare.

Cum se prepara supa de pui cu taitei de casa:

Pentru inceput punem carnea de pui la fiert si dupa ce da in cateva clocote, luam spuma. Curatam de coaja morcovii, telina si pastarnacul si le taiem cubulete, ardeiul il taiem fasii iar ceapa, solzisori. Asezonam supa cu sare si piper.

Cat timp fierb legumele ne vom ocupa de taitei. Pregatim aluatul din 100 g faina, un ou si un varf de cutit de sare. Dupa ce il framantam, il lasam sa se odihneasca 10 minute, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii subtiri.
Taiteii ii punem pe un platou, rasfirati, sa se usuce putin, apoi ii adaugam in supa si ii lasam sa fiarba cateva minute.

Cand supa de pui este gata, presaram patrunjel proaspat tocat marunt.

Pofta buna!


Sura foto: foodsogoodmall.com

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 + 5 =