Supa de pui cu ghimbir

Ai nevoie de:
800 ml de apa
3 pulpe de pui
500 ml supa de pui (de la carnea fiarta anterior)
1 ceapa (optional, inca 2 fire de ceapa verde)
4 catei de usturoi, pisati
amestec de condimente: cate un praf de anason, cuisoare, scortisoara,
piper si tarhon
1 praf de ghimbir macinat (sau ras)
1 ardei gras
taitei pentru supa
Preparare:
Carnea se spala si se pune la fiert intr-un litru de apa, acoperit si
la foc mic; cand e gata, apa nu se arunca. In alta oala mai mare se
pun 500 ml din supa de pui si se completeaza cu 800 ml apa calda, se
adauga ceapa taiata fin, usturoiul pisat, carnea taiata bucati mici si
amestecul de condimente. Cand incepe sa fiarba se pune ardeiul, o mana
de legume congelate pentru supa (optional), taiteii si se lasa sa
fiarba 8-10 minute. Se serveste calda, cu crutoane sau smantana.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.