Supa-crema de mazare

Supa-crema de mazare
Mazarea e gustoasa nu numai preparata ca mancare, ci si sub forma de supa-crema.

2 morcovi
1/2 pastranac
1 telina mica
1 ceapa mare
400 g mazare
1 cartof
sare si piper, dupa gust

Se curata legumele si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu sare, in apa suficienta cat sa le acopere bine. Dupa 15 minute de fiert se adauga mazarea si se da focul la mic. Dupa ce s-au fiert bine toate, se ia oala de pe foc, se rastoarna din apa intr-un castron si se paseaza legumele cu un mixer de mana sau la blender. Daca e nevoie, se adauga putina apa. Se serveste si rece, simpla sau cu smantana, felii de bacon sau frunze de menta ori busuioc.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 1 =