Spuma de ciocolata cu nuci

Data | 00 0000
Cand simti ca ai nevoie de energie, dar nu vrei sa mananci o ciocolata
din comert, plina de arome sintetice si coloranti, e bine sa incerci
acest desert simplu, rapid si economic. La nevoie, spuma de ciocolata
se poate transforma intr-un desert elegant, la fel de bine cum poate
fi consumat si in pijamale, la un film cu prietenii.
Ingrediente:
4 oua
100 g ciocolata de menaj
10 nuci
Preparare:
Ciocolata se topeste alaturi de putina apa (4 lingurite), la foc mic,
sau in bain-marie. Dupa ce se ia de pe foc, se aduaga galbenusurile pe
rand si la final albusurile batute spuma. Nucile se maruntesc si se
amesteca si ele in crema, cu grija. Crema de ciocolata se toarna in
pahare decorative si se baga la frigider pentru 30 de minute.
Se poate servi ca atare, decorata cu frisca, fructe proaspete sau uscate; o alta varianta este pastrarea la congelator pentru 1-2 ore, pentru a face inghetata. Aceasta spuma de ciocolata poate fi folosita si la torturi, in locul altor creme.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.