Somon cu legume si porumb la gratar

Somon cu legume si porumb la gratar
Pentru ca vara e perioada gratarului si a concediilor, iata o varianta pe baza de peste si legume.

Salata de somon si legume la gratar se face rapid si focul nu trebuie sa fie foarte iute. Pentru aceasta reteta, avem nevoie de:

- somon file
- ulei de masline
- sare, condimente
- cartofi fierti
- dovlecei
- rosii
- ceapa
- usturoi
- patrunjel
- porumb
- lamaie

Se sareaza fileurile de somon, rosiile, porumbul, ceapa si dovleceii se taie felii potrivite, se condimenteaza, se stropesc cu putin ulei de masline si se asaza pe gratar, cate 4-5 minute pe fiecare parte.

Separat, se fierb cartofii. Se face un mujdei apos, in care se amesteca apoi rosiile zdrobite si curatate de pielite. Se adauga verdeata tocata, piper si putin ulei de masline si se freaca pana se face pasta.

Dupa ce au fiert, cartofii se taie cubulete si se amesteca cu unt sau ulei de masline. Se asaza pe farfurie impreuna cu somon, legumele fripte pe gratar si se toarna deasupra mujdeiul cu rosii.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 4 =