Rulada cu somon
Data | 00 0000
Ruladele sunt bune ca gustari si o modalitate rapida si eficienta de a
avea mancare gustoasa si sanatoasa la pachet. De data asta, va
prezentam o rulada cu somon si spanac, plina de vitamine.
Ai nevoie de:
300 g file de somon
300 g aluat de foietaj din comert
300 g spanac
1/2 lamaie
3 linguri ulei
1 galbenus de ou
20 g faina
- pentru sos:
3 linguri de smantana
1/2 lamaie
patrunjel verde
sare si piper, dupa gust
Preparare:
Fileurile de somon se taie marunt si se baga intr-o punga de plastic
alaturi de sucul de lamei si cateva picaturi de ulei si se lasa la
macerat, la frigider, pentru 1 ora. Spanacul se fierbe, se strecoara
si se toaca bine. Se ia o foaie de aluat, se intinde spanacul pe
mijloc, deasupra se aseaza frumos bucatile de somon si apoi se
infasoara deasupra marginile. Rulada cu somon se da la cuptor pentru
30-40 de minute se se serveste calda, cu sosul din smantana.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.