Rulada cu somon

Rulada cu somon
Ruladele sunt bune ca gustari si o modalitate rapida si eficienta de a avea mancare gustoasa si sanatoasa la pachet. De data asta, va prezentam o rulada cu somon si spanac, plina de vitamine.

Ai nevoie de:
300 g file de somon
300 g aluat de foietaj din comert
300 g spanac
1/2 lamaie
3 linguri ulei
1 galbenus de ou
20 g faina

- pentru sos:
3 linguri de smantana
1/2 lamaie
patrunjel verde
sare si piper, dupa gust

Preparare:
Fileurile de somon se taie marunt si se baga intr-o punga de plastic alaturi de sucul de lamei si cateva picaturi de ulei si se lasa la macerat, la frigider, pentru 1 ora. Spanacul se fierbe, se strecoara si se toaca bine. Se ia o foaie de aluat, se intinde spanacul pe mijloc, deasupra se aseaza frumos bucatile de somon si apoi se infasoara deasupra marginile. Rulada cu somon se da la cuptor pentru 30-40 de minute se se serveste calda, cu sosul din smantana.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 - 1 =