Salata de primavara

Data | 00 0000
Aceasta salata se poate consuma ca atare sau cu o friptura, o
garnitura de legume ori alaturi de crutoane. Telina, mazarea, ceapa si
ridichile dau o textura proaspata, aproape crocanta salatei, iar daca
este servita intr-un mod elegant, poate deveni fel de mancare la o
masa de sarbatoare.
Ingrediente pentru salata:
1 cana mazare
2 ridichi
1 mana telina rasa
1 salata mare
1 ceapa mica
Ingrediente pentru dressing:
1 lingura otet
1 praf de sare
2 ramurele patrunjel
1/2 lingura mustar
ulei
Ridichile se spala si se taie felii subtiri. Telina se da pe razatoare. Ceapa se curata, se spala si se taie julien. Toate ingredientele pentru salata se pun intr-un castron, se adauga paturnjelul tocat marunt, otetul, sarea si mustarul amestecat in prealabil cu ulei.
Se pastreaza la frigider pana la 6 ore. A doua zi deja isi pierde prospetimea si nu mai este la fel de buna.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.