Salata de fasole verde cu usturoi
Data | 00 0000
Fasolea verde poate fi servita rapid sub forma de salata cu usturoi si zeama de lamaie. Astfel preparata, poate fi servita rece sau fiebrinte, ca garnitura la fripturi sau ca fel de sine statator.
Ingrediente pentru salata de fasole verde cu usturoi: un kilogram de fasole verde, o capatana de usturoi, zeama de la o lamaie, ulei de masline, o legatura de marar
Fasolea verde se spala si se curata. Se fierbe in apa cu sare pana pastaile se inmoaie, dar raman intregi. Fasolea se scoate, apoi, se scurge de apa intr-o sita, apoi se amesteca intr-un castron cu un mujdei de usturoi, ulei de masline si zeama de la o lamaie. Se adauga sare si piper, dupa gust. Se serveste cu marar tocat deasupra.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.