Mancare de fasole verde cu marar

O mancare de post, buna si pentru cura de detoxifiere, usor de facut si rapida.

500 g fasole verde

2 linguri ulei de masline

2 linguri suc de lamaie

4 catei de usturoi

1 ceapa

sare dupa gust

1/2 ardei rosu

1/2 legatura marar

Fierbe fasolea pentru 5 minute, atat cat sa fie usor crocanta.

Separat, intr-o tigaie, amesteca uleiul, sucul de lamaie, usturoiul tocat marunt, ceapa, mararul tocat si sareaza dupa gust, apoi toarna deasupra fasolea scursa de apa. Lasa sa fiarba si sa scada. Se poate servi ca atare, sau ca garnitura la orez ori friptura.

Votati articolul

Mancare de fasole verde cu marar
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 4 =