Salata cu broccoli si piept de pui
Data | 00 0000
Salata cu broccoli si piept de pui este foarte gustoasa si simplu de preparat. Nu ma crezi? Citeste mai jos!
Datorita ingredientelor sale, salata cu broccoli si piept de pui are un aport nutritional important si poate si servita la pranz pentru ca este foarte satioasa.
Leguma din familia cruciferelor, broccoli contine fibre solubile care ajuta la reducerea colesteroului rau din organism.
Este una dintre cele mai importante surse de vitamine, precum vitamina A, Vitamina C, vitamina K, vitamine din complexul B. Contine cantitati semnificative de acizi grasi omega 3, calciu, magneziu, fier, zinc si alte elemente esentiale pentru sanatatea oaselor.
Sursa excelenta de proteine, pieptul de pui mentine senzatia de satietate si are mai putine grasimi decat carnea de porc sau de vita. Pentru aceasta reteta recomandam prepararea pieptului de pui la gratar, in nici un caz prajit.
Carnea de pui poate fi inclusa in alimetnatia persoanelor care vor sa slabeasca.
Ingrediente:
- o jumatate de piept de pui;
- 300 g broccoli;
- 1 rosie;
- 150 g branza telemea;
- ulei de masline;
- 1 ardei kapia;
- sare, piper.
Cum se prepara salata cu broccoli si piept de pui?
Incepem reteta prin a pune buchetelele de broccoli la fiert, cu putina sare. Le punem in apa care clocoteste pentru aproximativ 3 minute. Apoi le scurgem de apa si le desfacem in buchetele. Pieptul de pui se pune pe gratar.
Intre timp, telemeaua se taie cubulete, iar rosia si ardeiul kapia, felii.
Dupa ce este gata pieptul de pui si s-a racit, il taiem fasii.
Intr-un bol incapator punem toate ingredientele, condimentam salata cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Sursa foto: favfamilyrecipes.com
Leguma din familia cruciferelor, broccoli contine fibre solubile care ajuta la reducerea colesteroului rau din organism.
Este una dintre cele mai importante surse de vitamine, precum vitamina A, Vitamina C, vitamina K, vitamine din complexul B. Contine cantitati semnificative de acizi grasi omega 3, calciu, magneziu, fier, zinc si alte elemente esentiale pentru sanatatea oaselor.
Sursa excelenta de proteine, pieptul de pui mentine senzatia de satietate si are mai putine grasimi decat carnea de porc sau de vita. Pentru aceasta reteta recomandam prepararea pieptului de pui la gratar, in nici un caz prajit.
Carnea de pui poate fi inclusa in alimetnatia persoanelor care vor sa slabeasca.
Ingrediente:
- o jumatate de piept de pui;
- 300 g broccoli;
- 1 rosie;
- 150 g branza telemea;
- ulei de masline;
- 1 ardei kapia;
- sare, piper.
Cum se prepara salata cu broccoli si piept de pui?
Incepem reteta prin a pune buchetelele de broccoli la fiert, cu putina sare. Le punem in apa care clocoteste pentru aproximativ 3 minute. Apoi le scurgem de apa si le desfacem in buchetele. Pieptul de pui se pune pe gratar.
Intre timp, telemeaua se taie cubulete, iar rosia si ardeiul kapia, felii.
Dupa ce este gata pieptul de pui si s-a racit, il taiem fasii.
Intr-un bol incapator punem toate ingredientele, condimentam salata cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Sursa foto: favfamilyrecipes.com
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.