Risotto cu legume

Data | 00 0000
Poate fi mancare de baza, consistenta dar de post, dar si o garnitura la fripturi pentru "carnivori".
10 frunze de spanac
3 frunze busuioc
1 legatura patrunjel
50 g unt
1 catel de usturoi
1 litru apa
Ulei de masline
1 fir de praz
1 1/2 cana orez
50 ml vin alb (optional)
Frunzele de spanac, busuiocul, patrunjelul, untul si catelul de usturoi se mixeaza la blender, adaugand si cateva linguri de apa daca e necesar.
Intre timp, se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si se perpeleste timp de 10 minute prazul taiat felii subtiril peste praz se adauga orezul, se completeaza cu vin si putina apa si se mai lasa 20 de minute.
Se lasa sa stea putin, apoi se adauga pasta de verdeturi si inca o lingura de ulei. Se potriveste de sare si piper si se poate servi cu branza.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.