Orez cu chilly

Orez cu chilly
Orezul cu legume, in varianta sa picanta sau extra-picanta, este o garnitura minunata pentru diferitele preparate pe baza de legume. Secretul sau este alegerea unui echilibru intre savoarea legumelor si iuteala ardeiului.

Avem nevoie de ulei de masline, unt, vin alb, orez.

Legume de sezon: praz, dovlecel, vanata, usturoi, morcov, ardei iute.

Orezul se gateste simplu, la abur. Separata, se incinge uleiul de masline impreuna cu un cubulet de unt si se calesc prazul, dovleceii taiati marunt, vinetele, morcovii si ardeiul iute. Se potriveste de sare, se stinge cu o ceasca de vin alb si se adauga peste orez. Se mai tine inca aproximativ 8 - 10 minute, pana ce orezul si legumele sunt moi si bine fierte.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 1 =