Pastravi rasol cu vin alb

Pastravi rasol cu vin alb
Stim ca pestele servit cu un pahar de vin alb merge de minune.
Stim ca pestele servit cu un pahar de vin alb merge de minune. La fel de bine insa, putem folosi vinul pentru a pregati un minunat rasol de pastrav. Astfel, pastravii curatati, spalati, se fierb in apa cu vin alb(1/2 apa - 1/2 vin), in care s-au pus 1-2 cepe, o foaie de dafin, sare, cateva boabe de piper. Se fierb in clocot mic 20 de minute. Se servesc calzi cu unt proaspat, topit, turnat deasupra, sau reci cu ulei de masline si lamaie si garnitura de legume fierte dupa preferinta. Si, bineinteles, cu un pahar de vin alb.

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =