Friptura din piept de pui cu rozmarin

Data | 00 0000
Dupa o ora la cuptor, carnea va deveni frageda si amestecul de
usturoi, razmarin, otet si vin alb va crea un fel de mancare gustos si
aromat.
Ingrediente:
1 bucata piept de pui
5-6 catei de usturoi, pisati
1 lingurita de rozmarin
3 linguri ulei
100 ml vin alb
Preparare:
Pieptul de pui se curata, se spala si se taie in cate bucati urmeaza
sa fie servite. Se prepara un mijdei din usturoi, sare, piper si
rozmarin pisat, cu care se freaca bine carnea. Bucatile de arne se pun
intr-un vas termorezistent, se toarna restul de mujdei si condiment,
vinul alb si se da la cuptor pentru 45-60 de minute. Se serveste cu
salata sau garnitura de legume.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.