Paste cu legume
Data | 00 0000
De obicei pastele se consuma cu sosuri speciale, nuca sau branza. De
data asta, avem o reteta de paste cu multe legume, un fel de salata a
carei preparare dureaza un pic mai mult, dar care are un gust
deosebit.
Ai nevoie de:
100 g paste
100 g mazare
1-2 frunze de salata
1 ceapa mica
3 rosii
masline
3 linguri de branza rasa
2 frunze de busuioc
sare si piper, dupa gust
pentru sos:
2 linguri de mustar
2 linguri suc de lamaie
2 linguri ulei
Preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute. Mazarea se
fierbe si ea, apoi se pune peste paste si se lasa la scurs. Intr-un
castron mare, se amesteca pastele cu mazarea, salata rupta fasii,
rosiile feliate, ceapa taiata marunt, masline si branza rasa. Se
decoreaza cu frunze de busuioc. Separat se prepara sosul si se picura
deasupra salatei de paste.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.