Mic dejun aromat

Mic dejun aromat
In magazine se gasesc multe variante de produse lactate imbogatite cu arome artificiale sau naturale. Cele mai multe pot fi obtinute usor in bucatarie. Se prepara rapid si sunt mai proaspete si mai sanatoase. Iata cateva retete de produse aromate obtinute din branza si unt.

Branza de vaci cu unt si marar: Un pachet de unt se lasa la temperatura camerei o ora, ca sa se inmoaie. Separat, doua legaturi de marar se spala si se taie marunt, apoi se amesteca impreuna cu pachetul de unt si branza de vaci.

Se poate inlocui mararul cu alte plante aromatice, precum cimbru, salvie sau tarhon.

Telemea cu unt si usturoi: 200 de grame de branza telemea proaspata se amesteca intr-un blender cu un pachet de unt gras si o capatana de usturoi curatata. Se adauga un praf de boia dulce si piper dupa gust.

Branza de vaci cu iaurt si menta: Un pachet de branza de vaci se amesteca in blender cu iaurt gras pana capata consistenta de smantana. Se aduaga apoi frunze menta tocate marunt si un strop de ulei de masline.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 4 =