Frittata cu sunca si cartofi
Ai nevoie de:
ulei
1 ceapa mare
1 cartof fiert
2 mere
5 oua
1 lingurita cimbru uscat
3 felii sunca
2 linguri branza rasa
patrunjel
sare si piper, dupa gust
Preparare:
Se incinge uleiul intr-o tigaie si apoi se face un sote din ceapa
taiata fideluta si cartoful pasat; cand sunt gata, se pun intr-o
farfurie si se lasa sa se raceasca putin. In tigaie se mai adauga
putin ulei si se soteaza merele taiate cubulete. Intr-un castron, se
bat bine ouale cu cimbru si putin patrunjel; se incorporeaza soteul de
cartofi si se amesteca. Toata aceast compozitie se adauga peste merele
din tigaie, la un loc cu sunca (taiata si ea bucatele), si se lasa sa
se friga pentru 8-10 minute, la foc mic. Spre final se presara branza.
Se serveste taiata triunghiuri, la fel ca pizza.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.