Macrou cu sos de hrean

Data | 17 Iunie 2013
Macroul nu este un peste scump si e recomandat sa fie consumat mai
ales idn cauza acizilor grasi omega-3 pe care ii contine. El ajuta la
scaderea colesterolului si a tensiunii, contine vitamia B3, B12, A, C,
D si K. In plus, se pare este indicat in curele de slabit, pentru ca
regleaza metabolismul si ajuta la scaderea stratului adipos.
Ai nevoie de:
1 file de macrou
2 lingurite turmeric
2 lingurite curry
1 lingura ulei
Sos:
1 radacina hrean
150 ml smantana sau iaurt
1/4 lamaie (zeama)
1/2 lingurita mustar
Preparare:
Condimentele uscate (turmeric si curry) se presara pe fileul de peste,
se picura ulei si se frige putin in tigaie, cate 2 minute pe fiecare
parte.
Se face sosul astfel: se rade hreanul si se amesteca bine de tot cu celelalte ingrediente.
Se serveste cald sau rece, cu sos deasupra si legume proaspete.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.