De sezon: Dovleac la gratar cu usturoi si patrunjel
Data | 00 0000
Pentru ca la sfarsit de octombrie dovlecii se gasesc in toate magazinele, iata o reteta nepretentioasa, dar plina de savoare.
1 dovleac suficient de mare
1 linguri ulei de masline
1 catel de usturoisare
3 linguri otet de vin
3 linguri miere
patrunjel tocat
Pregateste gratarul. Taie dovleacul in jumatate, curata-l de seminte si membrane, apoi taie-l din nou in felii groase de 2,5-3 cm. Intr-un castron amesteca uleiul de masline, usturoiul pisat si putina sare, apoi freaca fiecare felie de dovleac in acest sos.
Frige feliile de dovleac la foc potrivit, pe fiecare parte, timp de cateva minute - ai grija sa nu se arda. Cand sunt gata, se servesc cu un sos preparat din otet si miere si presarate cu patrunjel tocat.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.