Friptura de curcan la cuptor

Data | 00 0000
Pentru a varia meniul de pranz, se poate prepara o friptura de curcan.
Reteta e simpla si se face practic singura, pentru ca ingredientele
trebuie numai bagate la cuptor. Carnea va avea o crusta delicioasa si
destul sos.
Ingrediente:
4 pulpe de curcan
boia dulce sau iute, dupa preferinte
4 linguri de ulei
cimbru
4 catei de usturoi
apa
Preparare:
Carnea se spala, se cresteaza si se aseaza intr-o tava
termorezistenta. Se picura ulei, se presara condimentele si apoi se
pune apa. Se da la cuptor pentru 50-60 de minute si se verifica la
mijlocul perioadei daca nu cumva mai trebuie adaugata apa, ca sa nu se
arda. Se serveste cu garnitura de cartofi sau legume.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.