Crackers cu miere si susan

Data | 04 Aprilie 2013
Biscuitii uscati de genul acestor crackers sunt gustarea cea mai buna
pentru drumetiile scurte sau pentru ceaiul sau cafeaua de dupa-amiaza.
Sunt dulci, fara sa aiba zahar, si pot face parte din meniul copiilor
acasa ori la scoala.
Ai nevoie de:
2 cani faina
1 lingurita sare
3 linguri ulei
4 lingurite miere
100 ml apa
susan
Cum se procedeaza:
Se porneste cuptorul. Sarea se amesteca in faina, se adauga uleiul,
mierea, apa si se framanta pana cand se incorporeaza toata faina (la
nevoie, se mai poate adauga cate o lingura de apa). din acest aluat se
intinde o foaie subtire de 3-4 mm, se presara susanul din belsug si se
taie patratele. Biscuitii se aseaza pe o tava dublata cu hartie de
copt si se lasa 12-15 minute la cuptor. Se mananca reci.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.