Fursecuri cu smochine si miere

Data | 00 0000
Fursecurile cu smochine sunt un mod potrivit de a gusta aceste fructe,
chiar daca nu iti plac. E un deserrt sanatos mai ales pentru copiii
mofturosi.
Ai nevoie de:
1 cana smochine uscate
50 g unt
2 oua
3 lg praf de copt
3 linguri coaja rasa de portocala
1 ceasca fulgi de cocos
un varf de cutit de sare
75 g zahar
1/2 cana miere
350 g faina
2 linguri faina
1 lingurita esenta de lamaie
Preparare:
Daca smochinele sunt uscate, se spala si se lasa in apa rece timp de
cateva ore. Dupa aceasta perioada, se taie bucati. Untul se freaca
bine cu zaharul; se adauga ouale pe rand, mierea si laptele. Se
incorporeaza faina, praful de copt si sarea. La final, se adauga si
crema de unt cu zahar. Se toarna bucatile de smochine, fulgii de cocos
si aromele, se aseaza cateo lingurita din compozitie intr-o tava
dublata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 15
minute.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.