Ciorba taraneasca cu carne de porc
1 kg carne de porc, taiata cubulete potrivite
ceapa
telina, pastarnac, patrunjel
2-3 morcovi
varza
conopida
ardei
rosii
mazare sau fasole verde
un dovlecel
verdeata
bors
Carnea taiata potrivit se pune la fiert si se curata de spuma. Se adauga, apoi, radacinoasele taiate cubulete, impreuna cu ceapa.
Dupa un sfert de ora se adauga in oala si conopida, varza, ardeiul si cartofii. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic inca o jumatate de ora.
Ultimele se pun rosiile, curatate de pielita si taiate marunt, impreuna cu mazarea si dovlecelul. Se mai lasa zece minute pana fierb si acestea din urma, apoi se toarna borsul. Se mai da un clocotot, apoi se ia oala de pe foc, se pune verdeata (leustean sau tarhon) taiata marunt si se lasa oala acoperita.
Se serveste cu iaurt si ardei iute.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.